eur:
390.69
usd:
364
bux:
68302.21
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Torgyán József visszatért

Magyar Megújulás Mozgalom néven politikai pártot alapított Torgyán József. Az FKGP volt elnöke szerint "a szervezetnek hatalmas tömegbázisa lesz". A poltikus szerint a cél a teljes hatalmi elit leváltása.

Visszatért a magyar politikai életbe Torgyán József, aki Magyar Megújulás Mozgalom néven pártot alapított. A szervezet megalakulását maga a volt földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter jelentette be.

Torgyán József elmondta: választási és nem tömegpártot alapított, amelynek azért van még csak munkacíme, mert jelenleg bírósági bejegyzés alatt áll.

A kisgazdapárt volt elnöke közölte: tizenhárman alapították a szervezetet, de annak "hatalmas tömegbázisa lesz". Torgyán József hozzátette: a mozgalom célja, hogy gyökeres változtatásokat érjen el, ami csak úgy kivitelezhető, "ha az egész hatalmi elitet leváltjuk".

A politikus az InfoRádiónak nyilatkozva azt mondta: tömegesen keresték fel, hogy térjen vissza a közéletbe, amely az utóbbi években jelentősen radikalizálódott.

Szerinte a politikai elit, mindkét politikai oldal gátlástalan hazudozással érte el jelenlegi pozícióját. Torgyán József ezért büntetőjogi feljelentést tett a kormánykoalíció ellen, amiért választási kampányában félrevezette az embereket.  

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×