eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

M7, M5: autó autó hátán

Több kilométeres kocsisor torlódott fel az M7-es autópálya zamárdi végcsomópontja előtt péntek kora este. Az M5-ös autópálya gyáli szakaszán a Röszke felé vezető oldalon aszfaltoznak, ott is több kilométer hosszan várakoznak az autók.

Az M7-esen a Balaton felé a zamárdi végcsomópont előtt több km-es torlódás várakozik a 7-es főúti becsatlakozáshoz. Az északi part felé a 71-es főúti balatonaligai csomópontnál még nincs nagy zsúfoltság.

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon a gyáli szakaszon aszfaltoznak, a munkaterület előtt 3-4 km-es a torlódás. Aki teheti az 5-ös főút felé kerüljön!

A torlódás délután hat órára elérte az M0-ás utat is, már ott is torlódásra kell számítani.

Távolabb az ócsai szakaszon a terelés előtt már 3 km-es a torlódás. Mindkét szakaszon nagy a zsúfoltság.

A 8-as főút Vas megyei szakaszán a gasztonyi elágazásnál két személygépkocsi ütközött össze. A helyszínelés miatt a főutat a 178-as km-nél lezárták, a forgalmat Gasztonyon keresztül terelik.

Fontos információ, hogy a hétvégén az elmúlt hetekkel ellentétben nem oldják fel a kamiontilalmat, ezért a 7,5 tonna össztömegnél nehezebb gépjárművek szombat reggel nyolc órától vasárnap este tíz óráig nem közlekedhetnek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×