eur:
390.86
usd:
366.82
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
fotó: Rodrigo Tetsuo Argenton - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=87147373
Nyitókép: By Rodrigo Tetsuo Argenton - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=87147373

Fájó, hosszú erekciót eredményez ennek a póknak a csípése

Egy pók méreganyagából állíthatnak elő merevedési zavarok elleni gyógyszert.

A méreg a brazil vándorpóké (Phoneutria nigriventer), amelynek csípése számos tünetet, köztük erős fájdalmat, remegést, görcsöket, izzadást, gyengeséget és pulzusszám-változást okozhat. Egyes esetekben a méreg akár halálos is lehet.

Férfiaknál a csípés priapizmust is kiválthat: ez a pénisz kóros, a szexuális ingerektől független, akár órákig kitartó merevedése. Az állapot kifejezetten kellemetlen, fájdalmas lehet, és károsíthatja a péniszt - írja a 24.hu egy tudomány lap közlése alapján.

A a méreg alapján előállított vegyületet helyi kezeléssel, a péniszbe dörzsölve használnák, így indítva be a vér áramlását, ami

a pókméreg mellékhatása nélkül idéz elő merevedést.

"Az eddigi tesztek azt mutatták, hogy a vegyület minimális mennyiségű alkalmazással és mérgezés nélkül működik, mivel gyakorlatilag nem mutatható ki a véráramban” – mondta Maria Elena de Lima, a csapat tagja.

Fotó: Wikipédia.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

A befektetők számára a mai lesz a hét legfontosabb napja, ugyanis ma tartja kamatdöntő ülését a Fed. A kamatok szinten tartása szinte biztosra vehető, kérdésből viszont van bőven. Hogyan reagál a jegybank az infláció visszapattanására? Hogyan értelmezi a zavaros reálgazdasági és munkaerőpiaci folyamatokat a jegybank? Mekkora az esélye a recessziónak? Kamatvágás vagy kamatemelés lesz a Fed következő lépése? Ezek a kérdések izgatják most a piacokat, és ha úgy érzik, hogy valamelyikre választ kapnak, a piaci mozgások garantáltak. Minden fél mondatnak jelentősége lesz a mai eseményen, amely után akár teljesen új narratíva is kialakulhat a világpiacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×