eur:
394.4
usd:
364.07
bux:
73717.14
2024. július 30. kedd Judit, Xénia
Ungvári Attila (kék) és a kazah Abilajhan Zsubanazar küzd a legjobb 16 közé jutásért a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi cselgáncstornája 81 kg-os súlycsoportjában játszott mérkőzésen a párizsi Mars-mező Arénában 2024. július 30-án. A magyar cselgáncsozó, győzött, így bekerült a legjobb 16 közé.
Nyitókép: Illyés Tibor

Jól indult a nap a magyaroknak: Ungvári Attila győzött

Ungvári Attila az aranypontért folytatott küzdelemben egy vazarit csinált, továbbjutott a cselgáncsozók 81 kg-os kategóriájában

A kazah Abilaihan Zsubanazar ellen mutatkozott be a 36 éves Ungvári Attila, akit a tatamin kívülről a szövetségi kapitány, olimpiai ezüstérmes bátyja, Ungvári Miklós segített. Az első két percben a magyar 81 kg-os, becenevén Karvaly volt aktívabb, a kazahot meg is intették. A közép-ázsiai dzsúdós többnyire csak bontott. Nagy csata volt ez, kevés látványos akcióval. Harminchat másodperccel a vége előtt a kazah dobást indított, Ungvári kivédte. Letelt a négy perc, aranypontért kezdtek harcolni. Mindkettőjüket intette a bíró. Aztán 1:58-nál vazarit adtak Ungvári Attilának, videóztak, de helyben hagyták, továbbjutott. Következő ellenfele a belga Matthias Casse lesz.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Milák Kristóf laza úszással mutatkozott be Párizsban

A 200 méteres pillangóúszás címvédője a legjobb idővel jutott tovább a középdöntőbe az előfutamból.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×