eur:
394.44
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Moszkva, 2018. június 27.A brazil Neymar, miután a brazilok 2-0-ra győztek a Szerbia – Brazília mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság E csoportjának harmadik fordulójában a moszkvai Szpartak Stadionban 2018. június 27-én. (MTI/EPA/Mahmúd Háled)
Nyitókép: Mahmúd Háled

Neymar a brazil válogatottban: ennyi volt?

Lehet, hogy a horvátok ellen elveszített vb-negyeddöntő volt az utolsó meccse sárgában.

Neymar nem biztos abban, hogy folytatja szereplését a brazil válogatottban, amely pénteken a katari labdarúgó-világbajnokság első negyeddöntőjében tizenegyesekkel kiesett a horvát csapat ellen.

"Őszintén szólva nem tudom. Nem szeretnék most erről beszélni, mert lehet, hogy a keserűségtől nem jól gondolkodom" - mondta a jövőjéről könnyeivel küzdve a Paris Saint-Germain sztárja. "Ha azt mondanám, hogy vége, az elhamarkodott lenne, de az ellenkezőjét sem tudom garantálni".

Neymar megfogalmazása szerint szeretne időt kérni, hogy átgondolja, mit szeretne valójában, mindenesetre egyelőre nem zárja be maga mögött az ajtót.

A legnagyobb favoritnak tartott brazilok gól nélküli döntetlent követően Neymar találatával ugyan a hosszabbításban vezetést szereztek a legutóbb ezüstérmes horvátok ellen, a rivális viszont a ráadás vége előtt három perccel egyenlített, majd az idegek csatájában jobbnak bizonyult, így kiejtette a dél-amerikai csapatot.

Neymar 124-szer lépett pályára a Selecaóban és 77. alkalommal volt eredményes, így a gólokat tekintve a brazil örökrangsor első helyén beérte az élő legendát, a háromszoros világbajnok Pelét.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×