eur:
395.76
usd:
368.64
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Szentpétervár, 2018. július 14.A belga (b) és az angol válogatott játékosai az oroszországi labdarúgó-világbajnokság bronzmérkőzésének kezdetén a szentpétervári stadionban 2018. július 14-én. (MTI/EPA/Anatolij Malcev)
Nyitókép: MTI/EPA/Anatolij Malcev)

Magyarok, akik milliárdokat kerestek a foci-vb-n

Huszonöt milliárd forintot nyertek a magyar fogadók a vb-meccseken.

Az idei, oroszországi labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire összesen több mint 84 millió egységnyi fogadás érkezett a Tippmixen, ebből 1,2 millió volt élő fogadás. A világbajnoki mérkőzésekhez kapcsolódóan összesen közel 25 milliárd forintot fizettek ki - tájékoztatta a Pénzcentrumot a Szerencsejáték Zrt.

Érdekességek az öszeállításból:

 • A legtöbb kifizetett nyeremény a Németország-Svédország csoportmérkőzéshez kapcsolódik, több mint 1,7 milliárd forint nyereményt könyvelhettek el a játékosok.
 • A Franciaország-Horvátország vb-döntő is közel 1,5 milliárd forint kifizetését eredményezett.
 • A Portugália-Spanyolország csoportrangadó 3-3-as pontos végeredményére több mint 1600 fogadás érkezett be. A 100-szoros nyereményszorzó miatt voltak olyan fogadók, akik 10 000 forintos téttel értek el így egymillió forintos nyereményt.
 • A Németország-Svédország (2-1) találkozóval összesen több mint 1,7 milliárdforintot nyertek a fogadók.
 • A legtöbb kifizetett nyeremény Belgium mérkőzéseihez kapcsolódott, a bronzérmet megszerző együttes hét vb-találkozójához összesen közel 4,3 milliárd forint nyeremény társult.
 • A legkevesebb kifizetett nyeremény a Németország-Mexikó (0-1) mérkőzéshez kapcsolódott, ám ezzel a találkozóval is több mint 81 millió forintot nyertek a fogadók.

A vb alatt a Tippmixen és a Tippmixpron a következők voltak a legfigyelemreméltóbb nyeremények:

 • Egy XVIII. kerületi Tippmix-játékos 4x500 forintos téttel, 2-es kötés típusú fogadással 4x594 000 forintot nyert.
 • Egy albertirsai és egy ceglédberceli Tippmix-játékos egyaránt 10x500 forintos téttel, 4-es kötés típusú fogadással 10x276 378 forintot nyert.
 • Egy XIV. kerületi Tippmix-játékos 24x400 forintos téttel, 8-as kötés típusú fogadással 24x184 326 forintot nyert.
 • Egy Tippmixpro-játékos 1 000 forintos téttel, 2-es kötés típusú fogadással 738 000 forintot nyert.
 • Egy másik Tippmixpro-játékos 1 731 forintos téttel, 2-es kötés típusú fogadással 999 653 forintot nyert.
Címlapról ajánljuk
A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

„Politikai kihalás” fenyegeti a brit Konzervatív pártot – így jellemezhető egy új közvélemény-kutatás, amely szerint az Egyesült Királyság kormányát adó erő parlamenti képviselete drámai módon visszaesik a július 4-i választások után.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek emelkedtek, új történelmi csúcsok születtek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×