eur:
392.92
usd:
366.45
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Szentpétervár, 2018. július 14.A belga (b) és az angol válogatott játékosai az oroszországi labdarúgó-világbajnokság bronzmérkőzésének kezdetén a szentpétervári stadionban 2018. július 14-én. (MTI/EPA/Anatolij Malcev)
Nyitókép: MTI/EPA/Anatolij Malcev)

Magyarok, akik milliárdokat kerestek a foci-vb-n

Huszonöt milliárd forintot nyertek a magyar fogadók a vb-meccseken.

Az idei, oroszországi labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire összesen több mint 84 millió egységnyi fogadás érkezett a Tippmixen, ebből 1,2 millió volt élő fogadás. A világbajnoki mérkőzésekhez kapcsolódóan összesen közel 25 milliárd forintot fizettek ki - tájékoztatta a Pénzcentrumot a Szerencsejáték Zrt.

Érdekességek az öszeállításból:

  • A legtöbb kifizetett nyeremény a Németország-Svédország csoportmérkőzéshez kapcsolódik, több mint 1,7 milliárd forint nyereményt könyvelhettek el a játékosok.
  • A Franciaország-Horvátország vb-döntő is közel 1,5 milliárd forint kifizetését eredményezett.
  • A Portugália-Spanyolország csoportrangadó 3-3-as pontos végeredményére több mint 1600 fogadás érkezett be. A 100-szoros nyereményszorzó miatt voltak olyan fogadók, akik 10 000 forintos téttel értek el így egymillió forintos nyereményt.
  • A Németország-Svédország (2-1) találkozóval összesen több mint 1,7 milliárdforintot nyertek a fogadók.
  • A legtöbb kifizetett nyeremény Belgium mérkőzéseihez kapcsolódott, a bronzérmet megszerző együttes hét vb-találkozójához összesen közel 4,3 milliárd forint nyeremény társult.
  • A legkevesebb kifizetett nyeremény a Németország-Mexikó (0-1) mérkőzéshez kapcsolódott, ám ezzel a találkozóval is több mint 81 millió forintot nyertek a fogadók.

A vb alatt a Tippmixen és a Tippmixpron a következők voltak a legfigyelemreméltóbb nyeremények:

  • Egy XVIII. kerületi Tippmix-játékos 4x500 forintos téttel, 2-es kötés típusú fogadással 4x594 000 forintot nyert.
  • Egy albertirsai és egy ceglédberceli Tippmix-játékos egyaránt 10x500 forintos téttel, 4-es kötés típusú fogadással 10x276 378 forintot nyert.
  • Egy XIV. kerületi Tippmix-játékos 24x400 forintos téttel, 8-as kötés típusú fogadással 24x184 326 forintot nyert.
  • Egy Tippmixpro-játékos 1 000 forintos téttel, 2-es kötés típusú fogadással 738 000 forintot nyert.
  • Egy másik Tippmixpro-játékos 1 731 forintos téttel, 2-es kötés típusú fogadással 999 653 forintot nyert.
Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×