eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Moszkva, 2018. június 9.A 2018-as labdarúgó-világbajnokság zászlója a moszkvai Kremlnél június 9-én. A június 14. és július 15. között tartandó vb mérkőzéseit 11 orosz város - Moszkva, Szentpétervár, Szocsi, Kazany, Szaranszk, Kalinyingrád, Volgográd, Rosztov-Don, Nyizsnyij Novgorod, Jekatyerinburg és Szamara - 12 stadionjában rendezik. (MTI/EPA/Makszim Sipenkov)
Nyitókép: Makszim Sipenkov

Egy magyar cég nagyot keresett a foci-vb-n

A labdarúgó-világbajnokság alatt több mint 84 millió fogadást regisztrált rendszerében a Szerencsejáték Zrt., a francia–horvát döntő 1,5 milliárd forintos nyereményt hozott a játékosoknak.

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság alatt a magyar válogatott részvétele nélkül is szárnyalt a sportfogadás hazánkban, a Szerencsejáték Zrt. arról tájékoztatta a Világgazdaságot, hogy a hagyományos Tippmixen és az internetes TippmixPrón együttesen több mint 84 millió egységnyi fogadás érkezett.

A legnagyobb érdeklődést kiváltó esemény a beérkezett tétek alapján a döntő, a Franciaország–Horvátország-találkozó volt: 1,3 millió fogadást kötöttek a Tippmixen és a TippmixPrón, a fogadók ezzel az egy meccsel 1,5 milliárd forint nyereményt könyvelhettek el. A tippek 50 százaléka a franciák győzelmére, 19 százaléka döntetlenre, a fennmaradó 31 százalék pedig a horvát sikerre érkezett.

A világbajnokság első hetében 30 százalékkal emelkedett a sportfogadásra beérkező tétek összege, az első teljes héten további 25 százalékkal nőttek a tétek. A mérkőzések számának csökkenésével az egy eseményre beérkező tétek összege emelkedett.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Az Orbán-Zelenszkij-találkozóról egyeztetett az ukrán és a magyar külügy

Az Orbán-Zelenszkij-találkozóról egyeztetett az ukrán és a magyar külügy

Ukrán és magyar tisztviselők telefonbeszélgetést folytattak, hogy megvitassák a kétoldalú kapcsolatokban elért eredményeket. Andrij Ermak, Ukrajna Elnöki Hivatalának vezetője és Szijjártó Péter, Magyarország külügyi és külgazdasági minisztere megállapodtak abban, hogy a jövő héten ismét megbeszélést tartanak, és folytatják a közös munkát az ukrán elnök és Magyarország miniszterelnöke közötti találkozó előkészítéséhez – számolt be az ukrán Rubryka.com.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 20. 13:40
×
×
×
×