eur:
392.14
usd:
366.47
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyizsnij Novgorod, 2018. július 1.Danijel Subasic horvát kapus (j) csapattársa, Luka Modric, miután 11-esekkel 3-2-re győztek az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjének Horvátország – Dánia mérkőzésén, a hosszabbítás utáni büntetőpárbajban Nyizsnij Novgorodban 2018. július 1-jén. (MTI/EPA/Tolga Bozoglu)
Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Bozoglu

Modric a vb legjobbja

A futball-vb döntője után átadták a legjobbaknak járó díjakat.

A brazil Romário érdemelte ki legutóbb - 1994-ben - világbajnokként a legjobbnak járó különdíjat, azóta az aranylabdások nem a győztes csapatból kerültek ki.

A szakemberek Modric mögé a belga Eden Hazard-t sorolták, harmadik legjobbnak pedig a francia Antoine Griezmannt látták.

A góllövők versenyében a hat találattal győztes angol Harry Kane mögött a néggyel zárók közül a gólpasszok alapján Griezmann lett a második, a belga Romelu Lukaku pedig a harmadik.

Moszkva, 2018. július 15.
A horvát Luka Modric, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság legjobb játékosának járó Aranylabdával (b) és a francia Kylian Mbappe, a torna legjobb fiatal játékosának járó trófeával a Franciaország - Horvátország döntő mérkőzés  után a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. július 15-én. Franciaország 4-2-re győzött. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
A horvát Luka Modric, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság legjobb játékosának járó Aranylabdával (b) és a francia Kylian Mbappe, a torna legjobb fiatal játékosának járó trófeával. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

A legjobb játékos: Luka Modric (Horvátország)

Legjobb fiatal játékos: Kylian Mbappé (Franciaország)

Gólkirály: Harry Kane (Anglia)

A legjobb kapus: Thibaut Courtois (Belgium)

Sportszerűségi verseny: Spanyolország

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×