eur:
393.99
usd:
360.73
bux:
71546.61
2024. augusztus 12. hétfő Klára
fotó: honvedfc.hu
Nyitókép: fotó: honvedfc.hu

Érdekes átigazolás jöhet a magyar fociban

A Budapest Honvédtől a Kecskeméthez szerződhet a korábbi utánpótlás-válogatott Bocskay Bertalan

Az NB1.hu ír arról, hogy a 22 éves középpályás biztosan elhagyja a fővárosi egyesületet. Erről a játékos a közösségi oldalán már posztolt. távozását, erről itt írtunk. "7 év, de lehet, hogy egy kicsit több… Köszönök mindent, amit kaptam a Honvédtól, soha nem felejtem el ezeket az éveket, hiszen itt nőhettem fel, valóra válhattak azok a célok, amelyekről kisgyerekként álmodtam!”

A szaklap úgy tudja, hogy az U21-es válogatott Bocskay Bertalan az NB I-ben szereplő Kecskeméti TE játékosa lehet, szerződtetését már a hét elején bejelentheti a lila-fehér klub.

A focista korábban megfordult a Szerb Szuperligában szereplő Topolyánál is, 71 meccsen lépett pályára a Kispest első csapatában, ezeken a találkozókon két gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
Az autógyártás sem húzza már úgy a szlovák ipart, mint korábban

Az autógyártás sem húzza már úgy a szlovák ipart, mint korábban

Júniusban visszaesett a szlovák ipar teljesítménye. 2,4 százalékkal csökkent a termelés az előző évhez képest, amikor a gépek, fémek és közlekedési eszközök gyártásának visszaesését még az energiával kapcsolatos termelés több mint fél éves növekedése sem tudta ellensúlyozni – derült ki a Szlovák Statisztikai Hivatal legfrissebb jelentéséből.

Kína és az Egyesült Államok fej-fej mellett – gyorsfénykép a világ sportjáról, Párizs tükrében

Az Egyesült Államok és Kína egyaránt negyven aranyérmet szerzett a 2024-es párizsi olimpián, előbbi végzett az éremtáblázat élén, miután 126 érmet gyűjtött, szemben a legnagyobb ázsiai sportnemzet 91 medáliájával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×