eur:
394.37
usd:
357.71
bux:
71370
2024. augusztus 14. szerda Marcell
Nyitókép: Pixabay

Kanadának nem jött össze a nagy álom

Uruguay nyerte a bronzérmet az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Copa Americán, mivel a 2-2-es döntetlennel zárult rendes játékidő után tizenegyespárbajban 4-3-ra legyőzte Kanadát a szombati helyosztón.

Rodrigo Bentancur a dél-amerikai csapatnak szerzett vezetést, Ismael Kone révén azonban egyenlítettek az újonc kanadaiak. Az uruguayi Facundo Pellistri találatát les miatt nem adták meg, majd a nyolcvanadik percben Jonathan David az észak-amerikai együttest juttatta vezetéshez. Luis Suárez a 92. percben egyenlített a válogatottbeli 69. góljával, így - mivel a torna szabályai szerint hosszabbítás csak a fináléban lehetséges - jöhetett a tizenegyespárbaj.

Abban két kanadai, Ismael Kone és Alphonso Davies is hibázott - előbbi lövését Sergio Rochet védte, utóbbié a keresztlécen csattant - így Uruguay nyert és 31. alkalommal lett érmes a kontinenstornán.

A döntőt magyar idő szerint hétfő hajnali 2 órától rendezik, a címvédő és világbajnok Argentína ellenfele Kolumbia lesz.

Címlapról ajánljuk
Nyomozók lepték el az óbudai önkormányzatot, őrizetben a polgármester

Nyomozók lepték el az óbudai önkormányzatot, őrizetben a polgármester

Szerda reggel őrizetbe vették Kiss Lászlót, Óbuda polgármesterét abban az összehangolt akcióban, amelyben csaknem 50 nyomozó vesz rész. A Központi Nyomozó Főügyészség korrupciós bűncselekmények ügyében nyomoz, több helyszínen, köztük az óbudai önkormányzat épületében és a polgármester otthonában is házkutatást tartanak. Az óbudai önkormányzat együttműködik a hatóságokkal.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.14. szerda, 18:00
Szécsényi Gábor
Az Autó című autós magazin főszerkesztője
Tombol a háború Oroszország kapujában, Belgorodban is vészhelyzetet hirdettek - Híreink az ukrán frontról szerdán

Tombol a háború Oroszország kapujában, Belgorodban is vészhelyzetet hirdettek - Híreink az ukrán frontról szerdán

Egy kicsit megint lelassult az ukrán hadsereg kurszki támadásának dinamikája, de keleti irányba, Giri felé, illetve északra, Lgov felé, továbbra is nyomulnak az ukrán csapatok. Közben a szomszédos Belgorod megyében vészhelyzetet hirdetett a terület kormányzója az Ukrajna területéről érkező támadások miatt. Nincs jele annak, hogy Oroszország megtámadása egyelőre célravezető lett volna: a Donbaszban folytatódik Toreck bekerítése, Pokrovszkhoz pedig egyre közelebb kerülnek az orosz rohamcsapatok. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború szerdai eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×