eur:
390.72
usd:
359.87
bux:
73174.1
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzés előtt a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Klubfeladatot vállal Marco Rossi segítője

A játékosként 22-szeres válogatott Laczkó Zsolt veszi át a Budapest Honvéd második csapatának irányítását, de továbbra is segíti Marco Rossi munkáját a magyar labdarúgó-válogatottnál.

A klub honlapján jelentette be, hogy Kurucsai Milán helyét a 37 éves Laczkó veszi át, aki 2017-ben játékosként Marco Rossi vezetésével bajnoki címet ünnepelhetett a kispestiekkel, jelenleg pedig a szövetségi kapitány munkáját pályaedzőként segíti a válogatottnál.

"Marco Rossitól, a játékosoktól, a szakmai stábtól is sokat tanultam az elmúlt három évben, biztosan tudok meríteni abból és olyan elemeket is beletenni a munkába, amelyekre a mi játékosainknak is szükségük van" - mondta a klub oldalán Laczkó, aki aktív pályafutását követően a Puskás Akadémiánál kezdte a szakmát egyéni képzésekért felelős edzőként, majd U15-ös és U17-es edző is volt, utóbbi korosztállyal bajnokságot nyert az előző kiírásban. Idén pedig felvették a pro-licences edzőképzésre.

"A célunk az, hogy minél több akadémistának legyen lehetősége felkerülni az első csapathoz, hogy ott minél több és jobb Honvéd-nevelés szerepelhessen" - hangsúlyozta Laczkó.

Képünkön Laczkó Zsolt jobbról a harmadik.

Címlapról ajánljuk
Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor párbajtőrvívó a negyedik, Pupp Réka cselgáncsozó az ötödik helyen végzett az olimpia második napján. Mind a két csapatunk, a női kézilabda és a férfi vízilabda is egygólos győzelmet aratott. Major Veronika nyolcadikként zárta a légpisztolyos női döntőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×