eur:
390.79
usd:
359.81
bux:
73174.1
2024. július 26. péntek Anikó, Anna
Nyitókép: Unsplash.com

Megvédte vb-címét az U18-as magyar férfi vízilabda-válogatott

Az U18-as magyar férfi vízilabda-válogatott 12-10-re legyőzte a szerbeket a Buenos Airesben rendezett világbajnokság döntőjében, ezzel megvédte címét.

A magyar szövetség beszámolója szerint Korényi Balázs együttese visszavágott riválisának a csoportkörben elszenvedett 13–12-es vereségért, utána pedig mindkét alakulat győzelmekkel menetelt a fináléig.

A keddi döntő is szorosan alakult. Bár a szerbek szerezték meg az első találatot, a magyarok hamar összeszedték magukat és az első negyedet kétgólos előnyben zárták, a nagyszünetre viszont egy találatra zárkózott az ellenfél. A fordulás után fordított a szerb csapat, de két találattal még a zárónegyed előtt visszavette a vezetést a címvédő, amely már nem engedte ki kezéből az előnyt.

A döntő legjobb játékosának Simon Balázst, míg a torna legjobb edzőjének Korényi Balázst választották.

Címlapról ajánljuk
Élő: A 2024-es párizsi olimpia megnyitója

Élő: A 2024-es párizsi olimpia megnyitója

Eljött a nagy nap: minden idők legrövidebb olimpiásza után, alig több, mint három évvel a 2020-ról 2021-re halasztott tokiói játékok zárását követően, 19.30-kor megkezdődött a 2024-es nyári játékok rendkívülinek ígért megnyíitó ünnepsége. Az Infostart élőben követi a látványos programot, a közjogi méltóságok reakcióit, a láng megérkezését, a tűz fellobbantását, a nyitó beszédeket és természetesen a Böde-Bíró Blanka és Tóth Krisztián vezetésével érkező magyar, továbbá a többi küldöttség bevonulását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagy menetelésben az amerikai tőzsdék

Nagy menetelésben az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×