eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Maurizio Sarri, az SS Lazio vezetőedzője, mielőtt megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének Bayern München-SS Lazio visszavágó mérkőzése a müncheni Allianz Arénában 2024. március 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Otthagyta a római kispadot a láncdohányos

Lemondott posztjáról Maurizio Sarri, a Lazio labdarúgócsapatának vezetőedzője, akinek eddigi segítője, Giovanni Martusciello veszi át az együttes irányítását.

A római klub szerdán hozta nyilvánosságra a 65 éves tréner döntését, illetve Martusciello kinevezését.

A korábban a Napolit, a Chelsea-t és a Juventust is edző Sarri 2021 júniusa óta irányította a Laziót, mellyel az előző szezonban második helyen végzett, a mostaniban pedig bejutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe. A csapat teljesítménye ugyanakkor az idényben messze elmarad a 2022/23-as szezon mutatóitól. A Lazio az Olasz Kupában az elődöntőbe jutott, de a bajnokságban a legutóbbi öt meccséből négyet elveszített és már 11 pont a hátránya a negyedik helyen álló Bolognával szemben, a BL nyolcaddöntőjében pedig hiába győzte le hazai pályán 1-0-ra a Bayern Münchent, a múlt heti visszavágón simán, 3–0-ra kikapott és kiesett.

Maurizio Sarri egyébként annyira annyira cigifüggő, hogy a Napolinál külön dohányzósarka volt az öltözőben, edzéseken és a meccsek szünetében mindig rágyújtott, sőt, olyan is volt, hogy mivel a kispadon még a Serie A-ban sem lehet dohányozni, mérkőzés közben kiült a lelátóra elszívni egy cigarettát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×