eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Az Internazionale szurkolói a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Manchester City-Internazionale mérkőzés előtt az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadionban 2023. június 10-én.
Nyitókép: MTI/AP/Antonio Calanni

Rengeteg helyzetéből egyet értékesített az Inter

Egygólos előnyt szerzett az Internazionale az Atlético Madrid ellen a labdarúgó BL nyolcaddöntőjében (1-0). A másik mérkőzésen a Dortmund 1-1-es döntetlent harcolt ki a PSV ellen Eindhovenben.

INTERNAZIONALE–ATLÉTICO MADRID 0-0: A két kezdő tizenegy. Inter: Sommer – Pavard, De Vrij, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mhitarjan, Dimarco – Thuram, La. Martinez. Atlético: Oblak – Gimenez, Witsel, Hermoso - Molina, Samuel Lino, Koke, De Paul, Saul Niguez – M. Llorente, Griezmann.

PSV–BORUSSIA DORTMUND 0-0: Benitez – Teze, Schouten, Boscagli, Dest – Saibari, J. Veerman, M. Tillman – Bakayoko, L. de Jong, Lozano. Dortmund: A. Meyer – Ryerson, Hummels, N. Schlotterbeck, Maatsen - Sabitzer, Can, Malen, Reus, Sancho – Füllkrug.

INTERNAZIONALE–ATLÉTICO MADRID 0-0: Nagy rohanással telt az első 12-13 perc, helyzet nélkül. Akkor Lautaro Martínez lövése után Witsel lábáról Molina felkarjára pattant a labda, de Kovács István játékvezető úgy ítélte meg, nem jár büntető az Internek.

INTERNAZIONALE–ATLÉTICO MADRID 0-0: De Vrij előretört, s ha jól adja középre a labdát, Lautaro Martínez ziccerbe került volna. Witsel azonban szerelt.

PSV–BORUSSIA DORTMUND 0-0: Malik Tilman jó helyzetbe került, de a tizenhatoson belülről nem találta el a németek kapuját.

PSV–BORUSSIA DORTMUND 0-1: Donyell Malen révén előnybe kerültek a sárga-feketék. A gólszerző holland, 2018 és 2021 között éppen a PSV játékosa volt, Eindhovenből került Dortmundba.

INTERNAZIONALE–ATLÉTICO MADRID 0-0: A 37. percben Lautaro Martínez megelőzte a levegőben Giménezt, de fejesét Oblak védte. Egy perccel később Thuram előkészítése után ismét Lautaro Martínez került helyzetbe, de Giménez ezúttal tisztázott.

PSV–BORUSSIA DORTMUND 0-1: Egyenlíthetett volna a holland bajnokság éllovasa, de Johan Bakayoko nem találta el a kaput.

Szünet mind a két pályán.

INTERNAZIONALE–ATLÉTICO MADRID 0-0: A San Siróban a csereként Marcus Thuramot váltó Arnautovicé volt az első helyzet, a 49. percben jó helyzetből, a jobbösszekötő helyéről nem találta el jól a labdát és az égbe lőtt.

INTERNAZIONALE–ATLÉTICO MADRID 0-0: Gólt lőhetetttek volna a spanyolok, de Lino a bal oldalról nem tudta eltalálni a kaput.

PSV–BORUSSIA DORTMUND 0-1: Luuk de Jong büntetőből kiegyenlített.

INTERNAZIONALE–ATLÉTICO MADRID 0-0: Arnautovic még egy óriási helyzetet kihagyott, nyolc méterről a kapu fölé lőtt.

INTERNAZIONALE–ATLÉTICO MADRID 0-0: Lautaro Martinez csúsztatott fejesét Oblak vetődve megfogta.

INTERNAZIONALE–ATLÉTICO MADRID 1-0: Lautaro Martinez egyedül ment a kapu felé, az ő labdája kijött Oblakról, de Arnautovic – kis szerencsével – belőtte.

Végeredmények:

Internazionale–Atlético Madrid 1-0

PSV–Borussia Dortmund 1-1

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×