eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A tavaszra teljesen elkészülő Alba Aréna, az új multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok Székesfehérváron 2023. november 3-án. Ezen a napon az osztrák jégkorong-bajnokságban szereplő Hydro Fehérvár AV19 csapata egymás elleni minimérkőzéssel jégpróbát tartott a csarnokban.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Mutatjuk, így áll most az új Alba Aréna - videó

Megkapta az engedélyeket az új székesfehérvári multifunkciós jégaréna. Nyílt napot is ígérnek.

Megkapta a szükséges engedélyeket az ország legújabb arénája, amely Székesfehérváron áll majd - derül ki a vg.hu polgármesteri bejelentésre hivatkozó összeállításából.

A területet övező utakat már használhatja a lakosság, és hamarosan a csarnokot magát is birtokba vehetik, először nyílt nap keretében, a jövő héten (február 23-24.).

A csarnok 46 milliárd forintba került.

Az első éles bevetésre tavasszal kerülhet sor, jégkorongmérkőzést rendeznek: április 19., Magyarország-Norvégia, felkészülési meccs.

Mint Cser-Palkovics András polgármester bejelentéséből kiderül, a jégpróbát már tavaly megtartották, az engedélyekre kellett mostanáig várni.

Az Alba Aréna legfőbb használója majd a Hydro Fehérvár AV19 klubja lesz.

A beruházás mentén összekötik tehát a 7-es és a 62-es utat egy új úttal, ez az ipari parkban működő 148 cégnek is jó hír.

Autóval, biciklivel és tömegközlekedéssel is el lehet majd jutni a csarnokhoz.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×