eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Young female professional athlete listening to music and training by sprinting on running track
Nyitókép: ljubaphoto/Getty Images

Megdőlt egy 30 éves országos csúcs atlétikában

7,21 másodperc alatt még egyetlen magyar nő sem futott le 60 métert - mostanáig.

Takács Boglárka megdöntötte a női 60 méteres síkfutás harmincéves országos csúcsát a Nemzetközi Atlétikai Szövetség fedett pályás versenysorozatának ezüst kategóriás viadalán.

A magyar szövetség közösségi oldalának szerda esti beszámolója szerint a BHSE sprintere 7,21 másodperces idővel holtversenyben az első helyen végzett a franciaországi Mondeville-ben, amivel egy századdal felülmúlta Barati Éva 1994 óta fennálló rekordját.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×