eur:
389.46
usd:
363.42
bux:
68072.53
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Az M4 Sport interjút készít Szoboszlai Dominikkal az EM Sports menedzserirodájában 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Érdekes dolgot fedeztek fel Szoboszali Dominik nappalijában

A magyar labdarúgó-válogatott és a Liverpool középpályása felfedte legutóbbi tetoválását, amelyet Törőcsik Dániel tetoválóművész készített számára. A munka után a közösségi médiára posztolt közös képen a sztárfutballista szigetországi otthonába is bepillanthatunk, és felfigyelhetünk egy különös dologra.

Újra sérüléssel bajlódik a magyar válogatott csapatkapitánya, így bizonytalan ideig nem léphet pályára azok után, hogy szinte egész januárban harcképtelen volt. A rehabilitáció alatt Szoboszlai Dominik legújabb tetoválásáról posztolt, amelyet a hazánkban ismert Törőcsik Dániel készített el a sztárfutballista liverpooli otthonában. Az eredményről maga a tetoválóművész posztolt a közösségi médiában, amely mellé egy közös képet is mellékelt a labdarúgóval – számolt be az Index.

A kép alapján kiderült, hogy a magyar válogatott sztrája egy önmagát formázó kartonfigurát is tart a nappalijában. Az Instagramon közzétett képről a rajongók is rögtön véleményt formáltak, többük úgy vélekedett, hogy valójában ők is ugyanígy tennének a helyében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×