eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
West Germanys national football team captain, Franz Beckenbauer, holds up the World Cup trophy after they defeated the Netherlands 2-1 in the World Cup soccer final on July 7, 1974, at Munichs Olympic stadium in Germany. Applauding at right, German goalkeeper Josef Sepp Maier and from left: FIFA president Sir Stanley Rous and German president Walter Scheel, smiling. (AP Photo)
Nyitókép: Anonymous

Aggasztó hírek érkeztek Franz Beckenbauer állapotáról

Lothar Matthäus szerint súlyos bajok vannak a 78 éves futball-legenda egészségével.

Az elmúlt hetekben jelentősen romlott Franz Beckenbauer, a német labdarúgás legendájának egészségügyi állapota. A játékosként és edzőként is világbajnok korábbi sportolóért az egész futballvilág társadalma aggódik – írja az Index.

Walter, Franz Beckenbauer testvére a Spiegel című német lapnak például azt mondta, nincs jól a fivére, és az állapota rendkívül hullámzó, de április óta vészesen romlik.

A 78 éves exsportoló és edző az elmúlt években különböző műtéteken esett át, volt két szívműtétje, és csípőprotézist is kapott. Emellett látását egyik szemére elvesztette, valamint az utóbbi hónapokban leginkább memóriája és ítélőképessége romlott.

„Franz mindig azt mondta, hogy az egészség a legfontosabb dolog az életben. Jelenleg ez nincs meg neki, de reméljük, hamarosan újra jobban lesz” – mondta Lothar Matthäus, az egykoron a magyar válogatott is irányító szakember, korábbi kiváló futballista.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×