eur:
389.33
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Az Arsenal angol futballklub londoni Emirates stadionja 2020. március 13-án. Sajtójelentések szerint Nagy-Britanniában 798 koronavírussal fertőzött személyt regisztráltak, többek között az Arsenal vezetőedzőjét, Mikel Artetát is. A járvány terjedésének megakadályozása érdekében az angol labdarúgó bajnokság mérkőzéseit későbbre halasztják.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Az Arsenal kihagyta a nagy esélyt

Két „szilveszteri” bajnoki mérkőzéssel zárult a Premier League 2023-as programja. A Tottenham megszakította a Bournemouth veretlenségi sorozatát, a Fulham elütötte az Arsenalt attól a lehetőségtől, hogy a tabella élén várja az új esztendőt.

A Tottenham 3-1-re verte a sérült Kerkez Milost nélkülöző Bournemouth-t, a Spurs találatait Sarr, Szon-Hung Min és Richarlison szerezték, Scott csak 0-3 után, a 84. percben szépített. A Bournemouth november 4. óta először kapott ki a Premier League-ben. A Tottenham dél-koreai csapatkapitánya a bajnoki idénybeli góljait és gólpasszait összeadva 17-nél tart, ez jobb, mint előző idénybeli teljesítménye.

A Tottenhamnek 39 pontja van, egyetlen pontra megközelítette a negyedik helyen ragadt Arsenalt. Az Ágyúsok immár hárompontos hátrányban vannak a Manchestger City mögött a vesztett pontokat tekintve. Rossz passzban vannak, december ö óta a megszerezhető 15 bajnoki pontból tizenegyet elveszítettek.

A Fulham ellen Bukayo Saka már az ötödik percben megszerezte idénybeli hatodik bajnoki gólját, de a hazai csapat fordítani tudott. A 29. percben Raúl Jiménez, az 59.-ben pedig Bobby Decordova-Reid szerzett gólt. A Fulham győzelemmel zárta le három vereségből álló rossz sorozatát. A meccsen a két kapus közötti különbség is döntött: Raya nagyon gyengén védett, ellenben a Fulhamben remekelt a 2022 augusztusában éppen az Arsenaltól érkezett Bernd Leno.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×