eur:
388.58
usd:
360.99
bux:
68559.7
2024. május 7. kedd Gizella
A Ferencváros játékosai és szurkolói ünnepelnek, miután a csapat 1-1-es döntetlent játszott a Fiorentina ellen a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. december 14-én. A Ferencváros második helyen jutott tovább a csoportból.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ez a Fradi, már az a Fradi volt

A címvédő Ferencváros a második félidőben három gólt szerezve tartotta otthon a három pontot a kupagyőztes Zalaegerszeggel szemben a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Sikerével a Konferencia-ligában a csoportból továbbjutott FTC egy pontra felzárkózott a listavezető Paks mögé a tabellán.

Ferencvárosi TC-Zalaegerszegi TE FC 3-0 (0-0). Gólszerzők: Lisztes (50.), Aaneba (76.), Ben Romdhane (86.).

Ferencvárosi TC: Dibusz - Civic, Cissé, Aaneba, Pászka - Besic (Baráth, 68.), Abu Fani (Gojak, 80.) - Zachariassen (Nguen, 90.), Marquinhos (Kehinde, 90.), Pesic (Ben Romdhane, 80.) - Lisztes.

Zalaegerszegi TE FC: Dombó - Lesjak, Evangelou, Várkonyi, Medgyes - Sankovic - Mim (Ubochioma, 55.), Bedi, Szendrei (Szalay Sz., 55.), Sajbán - Németh D. (Croizet, 32.)

Hatalmas fölényben futballozott az FTC az első félidőben, számos nagy gólhelyzetet is kidolgozott, de vagy Dombó védett hatalmasat - mint például Lisztes ziccerénél a találkozó elején -, vagy a hazai támadók hibáztak.

Nem sokkal a fordulást követően megtört a jég, Lisztes értékesített egy kipattanót. A folytatásban is a zöld-fehérek rohamoztak, és a 76. percben Aanebe közeli találatával eldöntötték a három pont sorsát. A végeredményt a hajrában a csereként pályára lépő Ben Romdhane állította be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai kilátásokat illeti, kitarthat a tegnapi optimizmus az előjelek szerint, a vezető európai részvényindexek kisebb emelkedéssel indíthatják a napot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×