eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd labdarúgója köszönti a szurkolókat az olasz bajnokság Milan-Hellas Verona zárómérkőzését követően Milánóban 2023. június 4-én, miután bejelentette visszavonulását.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi

Valóra vált Zlatan Ibrahimovic álma

Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan júniusban visszavonult labdarúgója a RedBird magánbefektető vállalatnál operatív partnerként, a milánói klubnál pedig vezető tanácsadóként dolgozik a jövőben.

Ibrahimovicnak az együttes többségi tulajdonosának, a RedBirdnek az operatív partnereként az lesz a feladata, hogy a globális befektetési csoporttal együtt dolgozva támogassa a vállalat portfolióját a sport, a média és a szórakoztatás területén.

Az ex-futballista a klubnál vezető tanácsadóként tevékenykedik majd, így nagy szerepet vállal a sport- és az üzleti tevékenységekben, ebbe beletartozik a játékosok és a Milan globális márkájának fejlesztése is.

„A piros-feketék szeretete sohasem múlik el, ez a lehetőség pedig, amivel a csapat jövőjének a részese lehetek, sokat jelent számomra. Ez egy olyan dolog, amiről korábban csak álmodoztam” – mondta a 42 éves svéd sportembert, akinek visszatérését Giorgio Furlani klubelnök is üdvözölte.

Az AC Milan mellett Ibrahimovic a pályafutása során olyan csapatokban futballozott, mint a Manchester United, a Paris Saint-Germain, a Juventus, az Internazionale, az FC Barcelona, az Ajax Amsterdam és a Los Angeles Galaxy.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 3. 16:00
×
×
×
×