eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Küzdelem a labdáért a férfi vízilabda Bajnokok Ligája-selejtezőjének harmadik fordulójában, az OSC Újbuda - Szolnoki Dózsa párharc második mérkőzésén a fővárosi Nyéki Imre Uszodában 2021. október 20-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Vereségével nehéz helyzetben a BVSC női vízilabda-csapata

A BVSC 13-10-es vereséget szenvedett a hazai közönség előtt szereplő CN Terrassa együttesétől a női vízilabda Bajnokok Ligája spanyolországi selejtezőtornáján.

A zuglói együttes este a Keszthelyi Ritát foglalkoztató, házigazda Mataro ellen ugrik medencébe, és kizárólag egy bravúrgyőzelemmel maradna esélye a továbbjutó első három hely megszerzésére.

Női Bajnokok Ligája-selejtező:

C csoport (Mataro):

CN Terrassa (spanyol) - BVSC-Zugló 13-10 (4-1, 2-2, 3-4, 4-3)

később:

BVSC-Zugló - Mataro (spanyol) 18.30

később:

A csoport (Budapest):

UVSE-Alimosz (görög) 18.00

D csoport (Róma):

Dunaújváros-Grand Nancy (francia) 18.00

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×