eur:
389.49
usd:
368.36
bux:
55838.55
2023. szeptember 30. szombat Jeromos
A fehérvári Dárdai Palkó a szünetben a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Újpest FC - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2021. január 23-án. A fehérvári csapat 5-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Műtét várhat Dárdai Pál egyik fiára

Dárdai Palkó a hétvégén sérült meg.

A Hertha Twitter-oldalán számolt be arról hogy Dárdai Palkó szalagsérülést szenvedett. A klub úgy fogalmaz, hogy egyelőre sérültnek tekintik, de részleteket nem közöltek.

A Bild viszont arról ír, hogy már kedden megműthetik a játékost. Szalagszakadás esetén legalább fél éves kihagyás vár rá, korrekciós műtét után is legalább 3 hónapig nem játszhat majd.

A Hertha BSC egyébként győzni tudott az Eintracht Braunschweig ellen. Dárdait a 40. percben kellett lecserélni, öccse, Dárdai Bence váltotta - írja a Sportal.

A Hertha BSC a Bundesliga 2-ben hat forduló után a 15. helyen áll, két győzelemmel és négy vereséggel.

Címlapról ajánljuk
Szlovákia: lesz, ahol legalább 40 perccel tovább fog tartani a szavazás

Szlovákia: lesz, ahol legalább 40 perccel tovább fog tartani a szavazás

Az egyik pozsonyligetfalui (Petržalka) szavazókörben rosszul lett a választási bizottság egyik tagja, ezért kell meghosszabbítani a voksolás idejét.

Leváltották az Idegenrendészet vezetőjét

A belügyminiszter 2023. szeptember 30. hatállyal - indokolás nélkül - visszavonta dr. Halmosi Zsolt r. altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.10.02. hétfő, 18:00
Tárnok Balázs
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×