eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő a Team Iron sajtótájékoztatóján, egy hónappal a Nemzetközi Úszó Liga (ISL) budapesti fordulója előtt, a Duna Aréna Gépházában 2019. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Hosszú Katinka újra edzésbe állt, de…

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya még nem tud a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka esetleges visszatéréséről.

Hosszú Katinka augusztus 6-án tudatta, hogy megszületett kislánya, aki a Layber-Gelencsér Kamília nevet kapta. A háromszoros olimpiai bajnok úszó a napokban megosztott egy videót, melyen látható, hogy a futópadon rótta a kilométereket, miközben a kislánya mellette aludt – írja az Origo.

Hosszú Katinka legutóbb 2022-ben versenyzett. Ott volt a hazai rendezésű világbajnokságon, majd augusztusban a római Eb-n csapatban szerzett egy bronzérmet. Ezt követően férjhez ment Layber-Gelencsér Mátéhoz, majd idén augusztusban megszületett a kislánya.

A háromszoros olimpiai bajnok a koronavírus-járvány idején még arról beszélt, hogy a családalapítás egyben karrierje végét is jelenti majd. Idén azonban már azt mondta, bármit hozhat a jövő. Kilenc hónap múlva mindenesetre olimpiát rendeznek Párizsban, és óriási szenzáció lenne, ha Hosszú Katinka édesanyaként versenyezne hatodik olimpiáján.

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya egyelőre nem rendelkezik naprakész információkkal a sportolónő terveiről.

"Az még nem nevezhető edzésnek, hogy ha egy kismama a kisgyerek mellett elkezd mozogni az egészsége érdekében. Velem még nem egyeztetett Katinka a terveiről, a jövőről" – mondta a Ripostnak.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×