eur:
388.86
usd:
360.82
bux:
68190.79
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának tagjai a trófeával ünnepelnek, miután 3-0-ra győztek a labdarúgó női Simple Liga döntőjének második mérkőzésén, az ETO FC Győr - Telekom-FTC összecsapáson a győri ETO Stadionban 2023. június 1-jén. A Ferencváros sorozatban negyedszer lett bajnok.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Albert Flórián lett a címvédő Ferencváros vezetőedzője - Női labdarúgó NB I

Vágó Fanny távozott a bajnoki címvédő Ferencváros női labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról, a helyét Albert Flórián vette át.

Az FTC-Telekom a múlt héten nem jutott tovább a Bajnokok Ligája-selejtező gyulafehérvári csoportjából, ezt követően került sor az edzőváltásra - adta hírül szerdán a zöld-fehér klub honlapján.

Az aranylabdás klublegenda Albert Flórián fia tagja volt az 1995-ben BL-főtáblás Ferencvárosnak, edzői pályafutását a klub utánpótlásában kezdte, majd Gellei Imre pályaedzője lett a felnőtt csapatnál. Egy dunaújvárosi kitérő után visszatért az utánpótlás élére, ezt követően a magyar szövetség kötelékében, majd a Tökölnél, a Budaörsnél, a Soroksárnál, legutóbb pedig a BKV Előrénél dolgozott. A női labdarúgásban ez az első megbízása.

Vágó Fanny 2019 nyarán igazolt a Fradiba, aminek 2021 szeptembere óta játékos-edzője volt, és most futballistaként is távozott a klubtól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×