eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 24. péntek Eliza, Eszter
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya előadást tart a Debreceni Egyetemen 2023. február 14-én. A Magyar szívvel olaszként című díszelőadást a Labdarúgás elmélete és gyakorlata tantárgyhoz kapcsolódó előadássorozat részeként tartották.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Egyetlen változás Marco Rossi kezdőcsapatában

Marco Rossi kijelölte a kezdő tizenegyét a magyar labdarúgó-válogatott a telt házas Puskás Arénában 18 órakor kezdődő, a csehek elleni felkészülési mérkőzésére. Egyetlen helyen változtatott a belgrádi névsorhoz képest.

A kezdő tizenegy: Dibusz Dénes – Lang Ádám, Willi Orbán, Szalai Attila – Loic Nego, Kalmár Zsolt, Callum Styles, Kerkez Milos – Sallai Roland, Szoboszlai Dominik – Varga Barnabás.

Az egyetlen változás, hogy a megsérült Nagy Ádámot az idény elején Dunaszerdahelyről a Fehérvárhoz igazolt Kalmár Zsolt váltja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Nagy esésből álltak talpra az amerikai tőzsdék

Nagy esésből álltak talpra az amerikai tőzsdék

Csúnyán lefordultak az amerikai tőzsdék tegnap, a Dow közel egy éve nem zárt ennyire rossz napot, de a két másik vezető index is komoly esést szenvedett el. Rontotta a hangulatot, hogy a Fed legutóbbi ülésének jegyzőkönyve és az erős amerikai gazdasági adatok ráerősítettek a hosszabb ideig magasan maradó kamatok narratívára. Az ázsiai tőzsdék ezek után szintén lejjebb kerültek, és Európában is esés látszott ma, az USA tőzsdéi azonban javítani próbálnak a tegnapi esés után. Itthon komoly mínuszba került az OTP és a Mol árfolyama, azonban nem érdemes megijedni, hiszen ezt mindkét papír esetében az osztalékszelvény-vágás okozta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×