eur:
388.97
usd:
363.39
bux:
68177.52
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Bisztricsányi Dávid, az OSC kapusa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 8. fordulójában játszott FTC-Telekom Waterpolo - Genesys OSC Újbuda mérkőzésen a Császár-Komjádi Sportuszodában 2023. február 17-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Az OSC is csalódást okozott a BL-ben

A Genesys-OSC Újbuda 14-10-re kikapott a házigazda horvát Jug Dubrovniktól a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének utolsó, vasárnapi játéknapján, így a D csoport harmadik helyén végzett és nem jutott tovább.

Az OSC-hez hasonlóan az EPS-Honvéd sem jutott tovább a selejtezőből - az A csoport utolsó helyén zárt -, így a csoportkörben csak egy magyar csapat, a bajnoki címvédő Ferencváros szerepel majd.

Eredmény, selejtező, D csoport (Dubrovnik):

Jug Dubrovnik (horvát) - Genesys-OSC Újbuda 14-10 (4-3, 4-0, 4-4, 2-3).

A magyar csapat gólszerzői: Vigvári Vince, Tóth M. 2-2, Várnai, Baksa, Ten Broek, Salamon, Aranyi, Hárai 1-1.

A végeredmény: 1. (és továbbjutott) Jug Dubrovnik 9 pont, 2. EN Tourcoing (francia) 6, 3. Genesys-OSC Újbuda 3, 4. Dinamo Bucuresti (román) 0.

Fotónk egy korábbi BL-mérkőzésen készült.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×