eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa, miután 11-esből berúgta csapata negyedik gólját a Club Brugge ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport utolsó, hatodik fordulójában a párizsi Parc des Princes Stadionban 2021. december 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Máris nagy pénzt hozott Messi igazolása Miamiban a konyhára

Nem újdonság, hogy nagy focisztár igazol Amerikába, Messi azonban nagyobb hatással lehet az amerikai fociéletre, mint elődei voltak.

David Beckham, Zlatan Ibrahimovic, Wayne Roney és még Pelé is kipróbálták magukat amerikai focicsapat játékosaként. Az Inter Miami azonban már most érzi, hogy Lionel Messi leigazolása hatalmas húzás - írja a CNN.

Azokban a percekben, amelyek az átigazolás bejelentését követték, az Inter Miami meccseire 1000 százalékkal nőtt meg a jegyek ára.

A TickPick weboldal szerint a legolcsóbb jegy az Inter Miami július 21-i, Cruz Azul elleni Ligakupa-meccsére - amely Messi első mérkőzése lehet új csapatában - eredetileg mindössze 29 dollár volt.

24 órával azután, hogy Messi várható költözésének híre napvilágot látott, a legolcsóbb jegy már 329 dollár volt - ez 1034 százalékos emelkedést jelent.

A legnagyobb emelkedés azonban a Miami New York Red Bulls elleni mérkőzésére volt, a jegyárak 1236 százalékkal nőttek Messi első augusztusi New York-i meccsére.

Más jegyeket árusító oldalakon is hasonló trendek figyelhetők meg, ezek szerint nem csak az Inter Miami profitál Messi jelenlétéből: azon csapatok, amelyek ellen Messi játszik, szintén nagyobb bevételre tehetnek szert.

Ami a közösségi médiát illeti, ott is látszik a Messi-hatás. A bejelentés előtt a klubnak körülbelül 1 millió követője volt az Instagramon; június 13-án már 7,8 millióan követték.

Címlapról ajánljuk
Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 17:15
×
×
×
×