eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Az argentin Lionel Messi bemelegítésen a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés előtt a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Úgy néz ki, Messi a tengerentúlra megy

A BBC híre szerint az Inter Miamiban folytatja pályafutását Lionel Messi, akiről szombaton derült ki, hogy az idény végén távozik a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától.

A brit közmédia szerdai híradása szerint az argentin világbajnok először szerepel majd Európán kívüli egyesületben azóta, hogy 13 esztendősen az FC Barcelona akadémiájára költözött. A BBC forrása hozzátette, hogy a 35 éves támadó olyan klubba akart igazolni, ahol tulajdonrészt is tud vásárolni.

Korábban úgy hírlett, hogy a szaúdi al-Hilal mesés szerződést ajánlott a hétszeres aranylabdás futballistának, valamint a katalánok is szerették volna őt visszacsábítani.

Messi 2021 augusztusában hagyta el a Barcelonát - amelynek 2000 óta volt a tagja -, és igazolt Párizsba, ahol tavaly és idén is francia bajnokságot nyert.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×