eur:
387.8
usd:
363.78
bux:
55589.52
2023. szeptember 21. csütörtök Máté, Mirella
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya előadást tart a Debreceni Egyetemen 2023. február 14-én. A Magyar szívvel olaszként című díszelőadást a Labdarúgás elmélete és gyakorlata tantárgyhoz kapcsolódó előadássorozat részeként tartották.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Rossi-szimat - A szövetségi kapitány biztatja a Honvéd és a Vasas drukkereit is

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint mindkét most kiesett NB I-es csapat gyorsan visszatér majd az élvonalba.

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint az OTP Bank Ligából kiesett Budapest Honvéd és a Vasas FC is gyorsan visszatérhet az élvonalba.

"Jól tudom, hogy a kiesést mindig nehéz megemészteni. Most két történelmi klub távozik az első osztályból, de biztos vagyok benne, hogy kemény munkával és teljes elszántsággal mindkettejük újra tudja kezdeni, és nagyon gyorsan vissza tud térni oda, ahol legnagyobb dicsőségeiket elérték" - írta vasárnap a közösségi oldalán az olasz szakvezető.

Hozzátette, a legjobbakat kívánja a Vasasnak, és különösen a Honvédnak, amelyről mindenki tudja, hogy különleges helye van a szívében.

Rossi 2012 és 2017 között két időszakban is volt a kispestiek vezetőedzője, a csapat előbb bronzérmet nyert, majd bajnok lett az irányításával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.22. péntek, 18:00
Vecsei Miklós
felzárkóztatásért felelős miniszterelnöki biztos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×