eur:
390.04
usd:
364.99
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Manchester Citys Erling Haaland celebrates scoring their sides first goal of the game during the UEFA Champions League quarter-final second leg match at Allianz Arena, Munich. Picture date: Wednesday April 19, 2023. (Photo by Adam Davy/PA Images via Getty Images)
Nyitókép: Adam Davy - PA Images/Getty Images

A Bayernnek nem volt esélye a Manchester City ellen a fordításra

Az első mérkőzéseken előnyt szerző két csapat, a Manchester City és az Internazionale is továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A City 1-1-re végzett a Bayernnel (összesítésben 4-1), az Inter 3-3-ra végzett, 5-3-as összesítéssel búcsúztatta a Benficát. Az elődöntőben Manchester City–Real Madrid párharcot rendeznek, a másik ágon a két milánói csapat találkozik.

BAYERN MÜNCHEN–MANCHESTER CITY 0-0: Thomas Tuchel az alábbi tizenegyet választotta: Sommer - Pavard, Upamecano, De Ligt, Joao Cancelo - Kimmich, Goretzka, L. Sané, Musiala, Coman - Choupo-Moting. A City: Ederson - Akanji, Stones, Ruben Dias, Aké - Rodrigo, De Bruyne, Gündogan - Bernardo Silva, Haaland, Grealish.

INTERNAZIONALE–SL BENFICA 0-0: A két kezdőcsapat. Inter: A. Onana - Darmian, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozovic, Mhitarjan, Dimarco - Dzeko, Lautaro Martinez. SL Benfica: Vlahodimosz - Gilberto, Antonio Silva, Otamendi, Grimaldo - Florentino, Chiquinho, Joao Mario, Rafa, Aursnes - Goncalo Ramos.

BAYERN MÜNCHEN–MANCHESTER CITY 0-0: Mezőnyjátékkal, a Bayern nagyon enyhe labdabirtoklási fölényével telt az első bő tíz perc.

INTERNAZIONALE–SL BENFICA 1-0: Barrella góljával vezet az Inter, összesítésben 3-0. Nehéz nem arra gondolni, hogy eldőlt.

MILAN, ITALY - APRIL 19: Nicolo Barella of FC Internazionale scores a goal during the UEFA Champions League match FC Internazionale vs Benfica at San Siro stadium in Milan, Italy on April 19, 2023. (Photo by Piero Cruciatti/Anadolu Agency via Getty Images)
Nicolo Barella gólja a San Siróban. (Fotó: Piero Cruciatti/Anadolu Agency via Getty Images)

BAYERN MÜNCHEN–MANCHESTER CITY 0-0: Sané helyzetbe került, de a kapu mellé lőtt.

BAYERN MÜNCHEN–MANCHESTER CITY 0-0: Fura jelenetsor, Upamecano nem érte utol a kiugrü Haalandot, csak fellökni tudta. Clement Turpin azonnal felmutatta honfitársának a piros lapot. Aztán az asszisztens jelente a lest, a VAR pedig ez megerősítette, így a bíró annulálta a piros lapot.

INTERNAZIONALE–SL BENFICA 1-0: Lautaro Martínez a portugálok kapujába fejelt, de előtte ellökte a védőjét.

BAYERN MÜNCHEN–MANCHESTER CITY 0-0: Gündogan lövése után Sommer vetődve védett, de Turpin játékvezető észre vette, hogy az elforduló Upamecano kezét érte a labda. A büntetőt Erling Haaland az égbe bombázta.

INTERNAZIONALE–SL BENFICA 1-1: A semmiből egyenlített ki a Benfica, Fredrik Aursnes közeli fejesével. Összesítésben 3-1 az olaszoknak.

BAYERN MÜNCHEN–MANCHESTER CITY 0-0: Kingsley Coman a tizenhatos sarkáról leadott lövését Éderson védte.

BAYERN MÜNCHEN–MANCHESTER CITY 0-1: Kingsley Coman jó cselekkel tört be a tizenhatoson belülre, keresztbe lőtte a labdát, Éderson beleért, így elment a labda a gólvonal előtt. Az ellentámadásból Haaland lefejelte a labdát De Bruynének, akinek a passzával aztán elment, kihasználta, hogy Upamecano elcsúszott, s a hálóba lőtt. Összesítésben 4-0 a Citynek.

INTERNAZIONALE–SL BENFICA 2-1: Minden eldőlt. Di Marco előkészítése után Lautaro Martinez küldte a labdát a kapuba. Összesítésben 4-1 az Internek.

BAYERN MÜNCHEN–MANCHESTER CITY 0-1: A csereként beállt Tel a kapuba lőtte a kipattanó labdát, de előtte Kingsley Coman lesen volt.

INTERNAZIONALE–SL BENFICA 3-1: Ezt is két góllal nyeri az Inter? Joaquin Correa növelte az előnyt, összesítésben 5-1.

BAYERN MÜNCHEN–MANCHESTER CITY 1-1: Mané büntetőt harcolt ki Akanjival szemben, a védő kezezett a VAR-szerint. Joshua Kimmich lőtte, a kapuba. De összesítésben 4-1 az angoloknak.

INTERNAZIONALE–SL BENFICA 3-2: Antonio Silva szépített, nincsen sok jelentősége.

BAYERN MÜNCHEN–MANCHESTER CITY 1-1: Thomas Tuchel reklamált, megkapta a második sárga lapját. Turpin elküldte ezzel a kispadtól.

INTERNAZIONALE–SL BENFICA 3-3: Musa kiegyenlített, de az Inter 5-3-s öszesítéssel továbbjutott az elődöntőbe. Ellenfele az AC Milan lesz.

BAYERN MÜNCHEN–MANCHESTER CITY 1-1: Vége a mérkőzésnek, 4-1-es összesítéssel jutott tovább az angol bajnok.

Címlapról ajánljuk
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét
"Egyre kevesebben árulják el..."

A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

Átalakulóban vannak a közvélemény-kutatási módszerek, mivel egyre kevesebben hajlandók elárulni, hogy mely pártra szavaznának. A kutatócégek összefogást sürgetnek a szakmai hitelesség visszaszerzése és megtartása érdekében. Egyebek közt ezt hangoztatták a jelentősebb közvélemény-kutató cégek vezetői a Századvég Alapítvány konferenciáján.

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×