eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Rátonyi Krisztina és Kovács Kokó István műsorvezetők A legokosabb osztály címmel az M2 tévécsatornán induló új gyerekvetélkedő sajtótájékoztatóján a Fővárosi Állat- és Növénykert Varázshegyében 2013. november 6-án. A november 10-étől vasárnaponként látható vetélkedő minden adásában két, harmadik vagy negyedik osztályos, hazai, illetve határon túli diákokból álló csapat méri össze tudását.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Tiszta vizet öntött a pohárba Kovács „Koko” István az orosz elnökkel kapcsolatban

A bokszoló 2021 márciusában lett a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (IBA) főtitkára, ezért a családjával együtt Svájcba költözött. Kicsit több mint egy év után azonban távoznia kellett a posztról.

„Hogy véget ért, nem volt előre várható. E szervezet főtitkárának lenni nagyon megtisztelő, nemes munka. Szép feladataim voltak, aztán kitört a háború, és hamar kiderült, másként látok dolgokat, mint azt a jelenlegi orosz elnök szerette volna.

Én nem hozzá akartam lojális lenni, hanem az ökölvíváshoz.

Tudtam, ez hosszú távon nem működött volna, így mind a ketten jobbnak láttuk, ha különválnak az útjaink” – idézi az egykori ökölvívó Best magazinnak adott nyilatkozatát a Blikk.

Kovács „Koko” István és családja, felesége kérésére kis ideig még Svájcban maradtak. „Azt gondoltam, ötvenvalahány évesen megengedhetem magamnak, hogy végre egy évig ne dolgozzak, csak pihenjek, feltöltődjek, a családomnak éljek. (…) Besegítek a háztartásba, és minden erőmmel beszálltam a gyereknevelésbe is. Az idejét nem tudom megmondani, mikor volt ennyi szabadidőm. Soha. De mondtam Katinak, egy évnél hosszabb időt nem tudok ilyen nyugdíjas tempóban elképzelni magamnak, ha ez letelt, irány vissza a sportéletbe” – jelentette ki.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×