eur:
389.83
usd:
363.88
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő a Team Iron sajtótájékoztatóján, egy hónappal a Nemzetközi Úszó Liga (ISL) budapesti fordulója előtt, a Duna Aréna Gépházában 2019. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Várandós Hosszú Katinka, a negyedik hónapban járhat

A Mandiner azt írja, megbízható forrásból úgy értesültek, csodás napokat élhet meg az olimpiai bajnok úszónő és férje, Gelencsér Máté, hiszen szülők lesznek.

A múlt héten a Blikk szellőztette meg, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszónő állapotos, ezért nem utazott el az úszók edzőtáborába és ezért nem készül a következő olimpiai játékokra sem. „Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni” – írta a bulvárlap egy informátorára hivatkozva.

Sós Csaba szövetségi kapitány a sajtónak sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta a Hosszú Katinka terhességéről szóló információkat. A Blikknek a szakember azt mondta, nem tud az úszónőről semmit, „de az azért elég informatív, hogy az edzőtábor, amit kért, oda nem ment el”.

A Mandiner ugyanakkor úgy tudja, Hosszú Katinka jövő hétre tervezett bejelentése azért sem várhat sokkal tovább, mert a háromszoros olimpiai bajnok úszónő már az első trimeszteren is túl van, vélhetően várandóssága negyedik hónapjában jár, ezért nem sokáig tudná rejtegetni gömbölyödő pocakját.

A Hosszú Katinka–Gelencsér Máté házaspár állítólag már azzal is tisztában van, hogy kisfiuk vagy kislányuk születik-e majd – teszik hozzá.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×