eur:
394.45
usd:
368.22
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Csollány Szilveszter búcsúztatása a Farkasréti temetőben 2022. január 9-én. Az olimpiai bajnok tornász ötvenegy éves korában, január 24-én hunyt el.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Valaki megmentette Csollány Szilveszter családját

Valószínűleg maradhat otthonában Csollány Szilveszter családja. Az olimpia bajnok tornász 13 hónapja koronavírusban halt meg, rokonai nem tudták törleszteni a házukra felvett hitelt.

Megoldódott Csollány Szilveszter családjának a kálváriája, bár azt egyelőre nem tudni, hogy ki volt a titokzatos jótevő - írja a Sportal.

A családfő 2022. január 24-én koronavírus következtében hunyt el, s hagyott hátra három gyermeket, valamint a házára felvett hitelt. Ahogy arról mi is beszámoltunk, kilakoltatás fenyegette őket, nagyjából 72 millió forintról volt szó, és az özvegye a szövetséghez fordult segítségért.

A sportlapnak most Csollány Szilveszter korábbi edzője, Vereckei István nyilatkozott. Azt mondta: "Nem tudom, hogy ki intézte el ezt az ügyet, ám szép gesztus volt."

Annyi biztos, hogy a házra bejegyzett jelzálogjog követeléskezelőhöz került, de most mégis maradhat a család ott, ahol eddig is lakott.

Az ügyben akkor megszólalt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is. Gyulay Zsolt úgy fogalmazott: "minden tőlünk telhető jogi és egyéb segítséget megadunk tornász olimpiai bajnokunk családjának."

A lap szerint nem a MOB rendezte a tartozást, de hogy ki, azt nem tudni.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×