eur:
389.47
usd:
363.74
bux:
68006.83
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A ferencvárosi Kristoffer Zachariassen gólöröme a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában játszott Ferencváros - AS Monaco mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. október 27-én. Balra csapattársa, Tokmac Nguen. Ferencváros - AS Monaco 1-1.
Nyitókép: Illyés Tibor

A Bayer Leverkusennel játszik a Ferencváros

A Bayer Leverkusent kapta a Ferencváros a labdarúgó Európa-liga 2022–2023-as nyolcaddöntőjének sorsolásán. A két csapat legutóbb 2021 őszén, az Európa-liga főtábláján találkozott. Mindkét csapat megnyerte a hazai mérkőzését, igazi, a budapesti időpontjában a németek már továbbjutottak.

A lehetséges nyolc ellenfél: Juventus, AS Roma, Manchester United, Sevilla, Union Berlin, Bayer Leverkusen, Sporting CP, Sahtar Donyeck.

A döntő színhelye Budapest lesz.

A felvezetésen az UEFA bemutatta a még versenyben lévő csapatokat is, köztük természetesen a Ferencvárost.

Érdekesség: a riválisok között két olyan csapat is van, amelynek a keretében szerepel olyan futballista, aki az idény elején még a Fradi játékosa volt. Olekszandr Zubkov már az Európa-liga őszi szakasza előtt a Sahtar Donyeckhez igazolt, Aissa Laidouni azonban csak januárban került az Union Berlinhez, ősszel még a zöld-fehérek kulcsemebere volt.

A lehetséges riválisoknál egyetlen magyar válogatott szerepel a keretben: Schäfer András, aki egyelőre sérült, ezért nem játszott csütörtök este, az Ajax ellen sem. De résztvevő még a szintén csoportgyőztes Fenerbahcéval Szalai Attila és a Freiburggal Sallai Roland is.

Gera Zoltán immár a színpadon, ő a sorozat nagykövete, ő fog húzni, tekintettel a budapesti döntőre.

Indul a sorsolás!

Union Berlin–Union St. Gilloise

Sevilla FC–Fenerbahce SK

Juventus FC–SC Freiburg

Bayer 04 Leverkusen–Ferencváros

Sporting CP–Arsenal FC

Manchester United–Real Betis

AS Roma–Real Sociedad

Sahtar Donyeck–Feyenoord

Az első találkozón, március 9-én idegenben kezd majd a Fradi, a március 16-i visszavágót pedig a Puskás Arénában játssza majd.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×