eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Daniel Ricciardo, a McLaren ausztrál versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Olasz Nagydíján a monzai versenypályán 2021. szeptember 12-én.
Nyitókép: MTI/AP/Antonio Calanni

Pilótacsere a Forma-1-ben

Megtalálták a McLarennél Daniel Ricciardo utódját, és a váltás időpontját is bejelentették.

Az ausztrál Oscar Piastri veszi át honfitársa, Daniel Ricciardo helyét a Forma 1-es McLaren-csapatnál a következő szezonban.

A tavalyi Forma-2-es bajnok jelenleg az Alpine teszt- és tartalékpilótája, és a Renault tulajdonában lévő istálló jövőre az elitmezőnyben szerette volna indítani, ám Piastri a McLarent választotta. Ebből augusztus elején némi jogvita alakult ki, de a sportág négyfős bizottsága (CRB) - amely a szerződésekkel foglalkozik - egyhangúlag úgy döntött, hogy a 21 éves versenyző és a brit csapat közötti megállapodás érvényes.

A McLaren másik pilótája a brit Lando Norris lesz jövőre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×