eur:
392.37
usd:
366.01
bux:
66803.48
2024. április 26. péntek Ervin
Fernando Alonso, a McLaren spanyol versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Abu-dzabi nagydíjának első szabadedzésére a Yas Marina versenypályán 2018. november 23-án, két nappal a futam előtt.
Nyitókép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj

Fernando Alonso bejelentést tett a jövőjéről

Sorsa összefügg a visszavonuló Sebastian Vettelével.

A következő szezontól az Aston Martin istállóját erősíti Fernando Alonso kétszeres Forma-1-es világbajnok.

A 41. születésnapját múlt pénteken a Hungaroringen ünneplő spanyol pilóta a csapat hétfői közleménye szerint több évre szóló megállapodást írt alá.

"Még mindig megvan bennem az éhség és az ambíció, hogy az élvonalba kerüljek, és egy olyan szervezet tagja akarok lenni, amely elkötelezett a fejlődés és a siker mellett" - nyilatkozta a jelenleg az Alpine-t erősítő Alonso, aki vasárnap a mogyoródi futamon nyolcadik helyen zárt, a világbajnoki pontversenyben pedig a tizedik.

Alonso 21 esztendővel ezelőtt a Minardi színeiben mutatkozott be a Forma-1-ben, majd 2005-ben és 2006-ben már a Renanult pilótájaként nyert világbajnoki címet. Később a McLaren és a Ferrari csapataiban szerepelt, a 2018-as idény végén kiszállt a száguldó cirkuszból, számos másik sorozatban, például az IndyCarban is kipróbálta magát -, tavaly azonban visszatért és az Alpine pilótája lett.

Az Aston Martinnál a négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel csütörtökön jelentette be, hogy az idény végén visszavonul.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×