eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Liu Shaolin Sándor örül, miután a magyar csapat utolsó tagjaként elsőként ért célba a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 5000 méteres váltóversenyében, a phjongcshangi téli olimpián a Kangnung Jégcsarnokban 2018. február 22-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Liu Shaolin Sándor megszólalt

"Megyek tovább, lépcsőről lépcsőre, futamról futamra!"

A legjobb idővel jutott tovább a pekingi téli olimpia rövidpályás gyorskorcsolya versenyének 1500-as férfiversenyének előfutamaiból Liu Shaolin Sándor, aki először adott interjút az M4-nek futása után azóta, hogy 1000 méteren elsőként célbaérve zárták ki hétfőn, így akkor nagyon elkeseredett volt.

"Fizikailag nagyon jól éreztem magam, akár csak két napja. Nagyon jó érzésem van, remélem, ez meg is marad" - fogalmazott az olimpiát közvetítő magyar tévécsatornának Liu Shaolin Sándor, aki bocsánatot kért azért, hogy a hétfői események után nem nyilatkozott.

Állítása szerint nagyon sok üzenetet kapott hétfő óta.

"Nagy lelkesítés érkezett, sokan álltak mellettem, az egész ország, mindenki nekem szurkolt. Közben minden követ megmozgattunk diplomáciai téren is a hétfői események ellensúlyozására, de én megyek tovább, lépcsőről lépcsőre, futamról futamra. Örülök a mostani időeredményemnek. De a lényeg majd 500-on jön és a váltóban" - fogalmazott sejtelmesen a középdöntőbe jutott Liu Shaolin Sándor.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×