eur:
392.12
usd:
366.41
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Lionel Messi, a Barcelona játékosa a fejét fogja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen a lisszaboni Luz stadionban 2020. augusztus 14-én.
Nyitókép: Lionel Messi, a Barcelona játékosa a fejét fogja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen. MTI/AP pool/Manu Fernández

Ronald Koeman ezt találta ki Lionel Messi kezelésére

"Öltözőügyi" megbeszéléseket tartanak hetente - négyszemközt. A Barcelona edzője szerint jó köztük a viszony.

Az FC Barcelona labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője, Quique Setien azt mondta, szerinte Lionel Messit nehéz kezelni, utódja, Ronald Koeman azonban teljesen más véleményen van az argentin sztárról.

A 33 éves támadó augusztusban bejelentette távozási szándékát, végül azonban mégis maradt a katalán sztárcsapatnál. Setient azután menesztették posztjáról, hogy Barca trófea nélkül zárta az előző idényt.

"Nem értek egyet Setiennel, de tiszteletben tartom a véleményét, ő ezt tapasztalta - mondta Koeman a szerdai, Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. - Messi nagyon jó játékos, a világ legjobbja. Ambiciózus, de egyáltalán nem nehéz kezelni. Minden edző más, én személy szerint úgy kezelem, hogy ő a csapat kapitánya, ezért minden héten beszélek vele az öltözői dolgokról, a pályán tapasztaltakról. Jó köztünk a viszony."

A Barcelona két győzelemmel vezeti a Ferencváros csoportját a BL-ben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
×
×
×
×