INFORÁDIÓ 
2020. május 28. csütörtök
Csanád, Emil

eger

vízilabda

szécsi zoltán

Sánta János Dániel, az Eger (b) és Dragan Buden, a francia Strasbourg játékosa a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjében játszott ZF-Eger - Strasbourg mérkőzésen az egri Bitskey Aladár Uszodában 2019. október 30-án. Az Eger 12-8-ra győzött.

Nagy bajban az egri pólócsapat

Infostart / MTI

Fizetésképtelenné vált az egri vízilabdacsapatot működtető Egri Vízilabda Kft.

Szécsi Zoltán ügyvezető elnök a vlv.hu honlapnak eljuttatott közleményében azt írta, az Egri Vízilabda Kft. a korábbi vezetőség által kötött szerződések és a korábban minden év április 15-ig beérkezett városi támogatás elmaradásának következtében fizetésképtelenné vált.

"A fentiek következtében a mai nappal minden alkalmazottunknak felmondtunk rendkívüli felmondással.

Az Egri Vízilabda Kft. vezetősége és irodai alkalmazottai a továbbiakban adminisztratív tevékenységüket társadalmi munkában végzik" - áll a közleményben.

Az egrieknél jelenleg az a cél, hogy megmentsék a több mint 300 gyermek sportolását szervező 110 éves Egri Vízilabda Klubot a százszázalékos tulajdonában álló Egri Vízilabda Kft-t érintő problémák mellékhatásaitól.

Szécsi Zoltán a vlv.hu-nak azt mondta,

egyelőre nem tudja megmondani, hogy az Eger elindul-e a következő szezonban a felnőtt első osztályban.

"Függ a városi támogatás mértékétől, a szövetségtől, illetve attól, hogy kikkel tudunk egyáltalán játszani" - jelentette ki a háromszoros olimpiai bajnok kapus. Hozzátette, március 31-gyel minden játékosuk szerződését megszüntették, az építkezést pedig "nulláról vagy mínuszból" kell elkezdeniük.

Az egri vízilabdacsapat háromszor nyert bajnokságot és négyszer Magyar Kupát. Az együttes idén bejutott az Európa Kupa elődöntőjébe.

Nyitókép: MTI/Komka Péter

Kapcsolódó hang

Szécsi Zoltán
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018