eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Varga Dániel a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján játszott Magyarország - Szerbia mérkőzésen a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2014. július 17-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Varga Dániel: sokkal több most a kérdés, mint a válasz

Az OSC férfi vízilabda-csapatának szakmai és anyagi háttere megfelelő lesz ahhoz, hogy több éven keresztül magas szintű munkát lehessen végezni az újbudai klubnál - hangsúlyozta a játékosként olimpiai bajnok Varga Dániel, aki a következő idénytől az OSC új vezetőedzője lesz. A tréner megerősítette, hogy az OSC Európa-bajnok játékosai a klubnál maradnak.

Nincs még vége a magyar vízilabda-bajnokságnak, csak felfüggesztve van, ennélfogva Varga Dániel jelen pillanatban még a Ferencváros ifjúsági csapatának edzője, de a következő szezontól már az OSC ob I-es csapatát irányítja.

"Igazából mindenki a május 11-ei MVLSZ-ülést várja, hogy kiderüljön, hogyan lesz vége a bajnokságnak. Utána alakulhat ki olyan helyzet, hogy már bővebben is szó lehet a következő szezonról" - fogalmazott a jelen helyzetet értékelve az InfoRádióban Varga Dániel.

A helyzetet "keszekuszának" nevezte, hiszen az OSC jelenlegi edzője még mindig Vad Lajos, aki viszont a Vasashoz távozik a padról, de Varga szerint ezzel kapcsolatban is sokkal könnyebb kérdéseket feltenni, mint azokat megválaszolni.

Amennyiben ősztől minden úgy lesz, ahogy most látszik, Varga Dániel szakmai tanácsadója Cseh Sándor lesz a klubnál.

Mint korábban kiderült és az Infostart is beszámolt róla, a csapat magyar válogatott, Európa-bajnok játékosai - Manhercz Krisztián, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs - nem mennek sehová Újbudáról. "Jó csapat lesz az OSC" - jelezte a tréner. Ismert, a klub ígéretes helyről várta a Bajnokok Ligája folytatását, ahol fél lábbal már a nyolcas döntő mezényében tudta magát.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×