eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Hosszú Katinka a női 200 méteres pillangóúszás döntőjében a Nemzetközi Úszó Szövetség, a FINA több mint hárommillió dolláros összdíjazású meghívásos bajnoki sorozatának egyetlen európai állomásán a budapesti Duna Arénában 2019. május 12-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Hosszú Katinka ismét a dobogó legfelsőbb fokán

Aranyéremmel zárta vasárnap az európai szövetség (LEN) által életre hívott úszó Európa Kupa-sorozat nyitóállomását, Luxembourgban.

A nagymedencés viadal hivatalos honlapjának beszámolója szerint a háromszoros olimpiai bajnok - aki pénteken 400 méter vegyesen győzött, szombaton pedig 100 méter pillangón lett harmadik - ezúttal 200 méter vegyesen diadalmaskodott 2:11.31 perces idővel.

A versenynap másik magyar érmese a 18 esztendős Szabó-Feltóthy Eszter volt, aki 200 méter háton 2:13.52 perces teljesítménnyel harmadikként ért célba.

A 100 ezer euró összdíjazású viadal következő állomása áprilisban Eindhovenben lesz, később pedig Párizsban, majd Rómában versenyeznek az olimpiára készülő úszók.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×