eur:
395.12
usd:
371.08
bux:
65119.45
2024. április 19. péntek Emma

Egy sportágban már Wales a jobb

A magyar férfi csapat 7-5-ös vereséget szenvedett Wales együttesétől a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokságon.

A nemzetközi szövetség honlapja szerint a B divíziós, azaz második vonalbeli összecsapáson a walesiek a második szakaszban már 4-1-re vezettek, és bár a magyaroknak a folytatásban sikerült közelebb kerülniük az ellenfélhez, az egyenlítés végül elmaradt. A magyarok az első két találkozójukat megnyerték, ez volt az első vereségük az Eb-n.

A férfiaknál két nyolcas csoportban zajlanak a B divíziós küzdelmek, az elsők rögtön a négy közé jutnak, míg a másodikok és harmadikok keresztbe játszanak az elődöntőbe kerülésért, majd a finalisták lépnek az A divízióba. A magyarok most másodikak holtversenyben Walesszel és Csehországgal.

A magyar női csapat hétfőn 10-3-ra verte a litvánokat, 19 órától pedig az angolokkal találkozik.

A nőknél a tízcsapatos másodosztályból az első négy játszhat az elődöntőben, amelynek győztesei feljutnak az élvonalba. A magyarok négy fordulót követően két-két győzelemmel és vereséggel ötödikek.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×