eur:
394.37
usd:
371.64
bux:
67407.86
2024. április 16. kedd Csongor
Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencváros mérkőzésen a Diósgyőri Stadionban 2018. október 27-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Rebrov hosszabbított a Fradival

Szerhij Rebrov vezetőedző meghosszabbította szerződését a Ferencváros labdarúgócsapatával.

A klub honlapjának hétfői beszámolója szerint az ukrán szakember további három évre írt alá.

"Rebrovnak határozott és célratörő elképzelései vannak a futballról" - olvasható az FTC honlapján.

A 45 éves tréner tavaly augusztusban érkezett a zöld-fehérekhez, akiket rögtön első idényében bajnoki címre vezetett. A csapat a Bajnokok Ligája-selejtező első körében kettős győzelemmel, 5-3-as összesítéssel búcsúztatta el a bolgár Ludogorecet, és így 15 év után nyert párharcot a legrangosabb európai kupasorozatban.

A játékosként 75-szörös ukrán válogatott Rebrov ezt megelőzően a Dinamo Kijevet és a szaúdi al-Ahli csapatát irányította. Előbbi együttest kétszer-kétszer ukrán bajnoki címre és kupagyőzelemre vezette, egyszer pedig a Szuperkupát hódította el.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×