eur:
394.05
usd:
365.67
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Zürich, 2016. január 11.Az Aranylabdára jelölt három játékos közé tartozó Lionel Messi, a spanyol Barcelona argentin csatára (b) és Cristiano Ronaldo, a spanyol Real Madrid portugál csatára a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA zürichi Aranylabda-gálája előtt tartott sajtóértekezleten 2016. január 11-én. (MTI/EPA/Valeriano Di Domenico)
Nyitókép: VALERIANO DI DOMENICO

Hihetetlenül sportszerű volt Lionel Messi Cristiano Ronaldóval

Az argentin extraklasszisnak hiányzik a spanyol bajnokságból a portugál válogatott juvés csapatkapitánya.

Lionel Messi egy argentin rádiónak nyilatkozva többek között arról is beszélt, hiányzik neki a spanyol bajnokságból a tavaly nyáron a Real Madridtól a Juventushoz szerződött Cristiano Ronaldo - írja a Nemzeti Sport online.

"El kell ismernem, hogy hiányzik Cristiano Ronaldo, jó lenne, ha még itt lenne Spanyolországban. Igaz, kicsit nehéz volt, amikor trófeákat nyert, de emelte a La Liga presztízsét"

– mondta Lionel Messi az FM Club 94,7 nevű argentin rádiónak.

A Barcelona argentinja szerint a Juventus igazolása miatt a Zebrák BL-esélyesekké is előléptek, főleg azok után, ahogy 0-2-ről felállva jutottak tovább az Atlético Madrid ellen - C. Ronaldo mesterhármasával.

Szerinte most a világ legjobb focistái: Neymar, Kylian Mbappé, Eden Hazard, Luis Suárez és Sergio Agüero.

"Nem említettem Cristiano Ronaldót, mert saját magammal együtt levettem a listáról" - mondta még Messi.

Messi: 334 meccs, az idényben 41 gól

Az éllovas Barcelona egyébként két góllal győzött városi riválisa, az Espanyol ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati játéknapján. Ernesto Valverde címvédő gárdája megszakítás nélkül hatodik bajnoki mérkőzését nyerte meg. A csaknem 93 ezer néző előtt rendezett összecsapáson sokáig nem született gól, végül a 71. percben Lionel Messi szabadrúgásából - egy védő "közreműködésével" - az Espanyol kapujába került a labda. A második találatot is a Barca ötszörös aranylabdás klasszisa jegyezte a 89. percben, aki a szezonban minden sorozatot figyelembe véve már 41 találatnál tart. Egyúttal megszakítás nélkül ez a tizedik olyan idénye, amelyben a tétmérkőzéseket tekintve legalább negyven gólt szerzett. Az argentin sztárnak ez volt a 334. győztes fellépése a La Ligában, ezzel beérte az élen a Real Madrid legendás kapusát, a jelenleg a portugál Porto kapuját őrző Iker Casillast.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×