eur:
395.03
usd:
365.46
bux:
65440.33
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Ljubomir Vranjes, a Veszprém svéd vezetőedzője a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében játszott  MOL-Pick Szeged - Telekom Veszprém mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2018. április 15-én. A Telekom Veszprém 27. alkalommal nyerte meg a kupát, miután 23-21-re győzött a Szeged ellen.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Edzőváltás jöhet Veszprémben, spanyol szakember érkezhet

Lapértesülések szerint távozik a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának vezetőedzője, Ljubomir Vranjes, és a helyére a spanyol David Davis érkezik.

A szombati, a Vardar Szkopje ellen elveszített hazai Bajnokok Ligája-mérkőzés után a csalódott veszprémi szurkolók - az idei sorozatban csak egyetlen BL-meccset nyertek kedvenceik - "Auf Wiedersehen"-nel köszöntek el a csapatot második éve dirigáló Ljubomir Vranjestől. A svéd szakember, aki a Flensburgtól nagy tervekkel érkezett, de tavasszal elbukta a magyar bajnoki címet a Veszprém, és a Bajnokok Ligájában is már a legjobb 16 között elvérzett a korábban a Final Four állandó résztvevőjének számító gárda.

A 24.hu egy macedón lapra hivatkozva azt írta, hogy a drukkerek tanácsát megfogadta a klubvezetés, és meneszti Vranjest - aki egyébként a magyar válogatott szövetségi kapitánya is -, sőt vele együtt Eklemovics Nikola sportigazgatót is.

Az Index úgy tudja, megvan az utód is: a spanyol David Davis, aki korábban sikeres játékos volt, majd évekig a Vardar Szkopje másodedzője volt, jelenleg pedig az egyiptomi válogatott szövetségi kapitánya.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×