eur:
393.97
usd:
369.38
bux:
65756.88
2024. április 23. kedd Béla
Jó hír a Schumacher-családban

Jó hír a Schumacher-családban

A legújabb Schumi, Ralf Schumacher fia Dubajban ezüstérmesként zárta első formulaautós szezonját – az Egyesült Arab Emirátusok Formula-4-es szériájában indult, melyet télen tartanak. Megszerezte a legjobb újoncnak járó trófeát is.

Annak ellenére, hogy a kis Schumacher az első versenyhétvégén nem volt a mezőny tagja, az idényzárón még a bajnoki címre is maradt esélye. Ezt végül nem szerezte meg, mivel az éllovas Charles Weerts remek formában volt, és mind a négy futamot megnyerte, de újabb két második és egy harmadik hellyel gyarapította dobogói számát, így kényelmesen megszerezte az összetett második helyét, valamint a legjobb újoncnak járó trófeát - írta a Formula.hu.

Címlapról ajánljuk
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×