eur:
394.63
usd:
371.87
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Bontják a Videoton stadionját

Megkezdődött az OTP Bank Ligában címvédő Videoton FC otthonának, a székesfehérvári Sóstói Stadionnak a bontása.

"A Városgondnokság hétfőn vette át a munkaterületet, ekkor elkezdtük a vendégszektor vasszékeinek leszedését, illetve a szektorelválasztó kordonok leszerelését" - mondta pénteken a klub honlapján, a vidi.hu oldalon Bozai István, a székesfehérvári Városgondnokság ügyvezető igazgatója. Hozzátette: a jövő héten a munkát a műanyagszékek, valamint a hazai szektorok kordonjainak lebontásával folytatják.

Januártól a vizesblokkok bontására kerül sor, de igyekeznek a még használható szanitereket megmenteni. Ugyancsak január folyamán szedik le a reflektorokat a tornyokról.

A múlt héten rendezett szurkolói fórumon Mészáros Attila alpolgármester elmondta, hogy január és április között történik meg a lelátó bontása. Januárban írják ki a közbeszerzést a kivitelezésre, és májusban kezdődik az építkezés.

A város önkormányzatának közgyűlési döntése alapján a Sóstói Stadion és környéke 2017 nyarára újul meg, az új létesítmény 14 ezer férőhelyes lesz.

Balogh Attila, a Videoton FC ügyvezetője közölte, hogy a Videoton FC minden korosztályának edzései továbbra is Fehérváron lesznek, a felnőtt csapat bajnoki mérkőzéseit pedig Felcsúton rendezik.

Azok a bérletes szurkolók, akik péntek délig jelezték igényüket, jelképes, 200 forintos összegért megvásárolhatnak egy-egy széket a bontás előtt álló stadionból.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×