eur:
394.43
usd:
370.01
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Wenger 400. bajnoki győzelmét aratta az Arsenallal

Az Arsenal nehezen ugyan, de 2-1-re nyert a vendég Queens Park Rangers ellen az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, pénteken.

Arséne Wenger, az Ágyúsok vezetőedzője - aki 1996 óta ül a londoni csapat kispadján - ezzel pályafutása 400. győzelmét aratta a Premier League-ben.

A találkozón az Ágyúsok korán vezetést szerezhettek volna, de Alexis Sanchez a kilencedik percben büntetőt rontott. A chilei támadó ugyanakkor a félidő hajrájában jóvá tette hibáját, ezzel vezetett az Arsenal. A fordulást követően nem sokkal a feleslegesen "kakaskodó" Olivier Giroud-t kiállította a játékvezető, ennek ellenére a hazaiak Tomas Rosicky góljával növelték előnyüket. Az emberelőnyben futballozó vendégek tíz perccel a vége előtt szépítettek, és nagyot hajráztak ugyan, de egyenlíteni már nem tudtak.

Premier League, 18. forduló:
Arsenal-Queens Park Rangers 2-1 (1-0)

korábban:
Burnley-Liverpool 0-1 (0-0)
Crystal Palace-Southampton 1-3 (0-1)
Everton-Stoke City 0-1 (0-1)
Leicester City-Tottenham Hotspur 1-2 (0-1)
Manchester United-Newcastle United 3-1 (2-0)
Sunderland-Hull City 1-3 (1-1)
Swansea City-Aston Villa 1-0 (1-0)
West Bromwich Albion-Manchester City 1-3 (0-3)
Chelsea-West Ham United 2-0 (1-0)

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×