eur:
393.5
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kiprich: "Csak Ausztria lóg ki a mezőnyből"

Az olaszokat 3-0-ra legyőző Hollandia szervezett játékát dicsérte az InfoRádiónak Kiprich József, egykori 70-szeres válogatott labdarúgó. Az edző a narancsmezeseket az elődöntőbe várja.

Hollandia nagyon összeszedetten, szervezetten és jól játszott hétfőn este az olaszok ellen a labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjában - mondta az InfoRádiónak Kiprich József, egykori 70-szeres válogatott labdarúgó. A holland Feyenoord korábbi támadója szerint a narancsmezesek védekezésben és támadásban is remekül szervezték meg a játékukat.

A világbajnok olasz együttesnek nem lett volna szabad összeesnie egy vitatott góltól - vélekedett Kiprich József, de hozzátette: az itáliaiak fel tudnak majd állni a padlóról.

A gól nélküli döntetlenre végződő francia-román meccsen mindkét együttes a védekezésre figyelt, és nem tudtak támadásban lendülni - emelte ki. Kiprich József szerint a francia és az olasz válogatott teljesítménye is javulni fog, de a hollandok a hétfői győzelem után szinte biztosan továbbjutnak ebből a csoportból. Az egykori válogatott támadó úgy vélekedett, Marco van Basten együttese a legjobb négyig eljut.

Feltűnően jó az iram az egész Európa-bajnokságon, talán csak Ausztria lóg ki a mezőnyből - tette hozzá az edző.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×